top of page
  • Rachida

Raffaello toetje


Zin in wat lekkers wat in een mum van tijd te maken is? Probeer dan eens deze romige Raffaello toetje met aardbeien in een glaasje. Het is lekker, je hebt het zo gemaakt en je kunt ze voor elk gelegenheid klaarmaken! En hier zie je mijn nieuwe backdrop van @fotoachtergronden. Ik ben er super blij mee!



Ingredienten:

4 stuks

  • 200 g roomkaas

  • 250 ml slagroom

  • 60 g witte basterdsuiker

  • 1 vanillesuiker zakje

  • 1 zakje klopfix

  • 3 eetlepels geraspte kokos

  • 1 doosje Raffaello

  • 100 g aardbeien


Beredingswijze:


  • Doe de roomkaas samen met de witte basterdsuiker en 3 eetlepels geraspte kokos in een kom en mix dit met een handmixer door elkaar.


  • Klop de slagroom stijf samen met de klopfix en vanillesuiker. Schep de slagroom en roomkaas mengsel voorzichtig door elkaar met een spatel. Doe dit mengsel in een spuitzak. Neem 4 glaasjes en spuit een beetje van het kokos roommengsel over de bodem en bestrooi deze met wat kokosrasp.


  • Snijd de aardbeien en 8 balletjes Raffaello in stukken. Verdeel wat van de stukjes aardbeien en Raffaello over de room. Spuit nog een laag room en bestrooi deze met wat kokosrasp en leg een balletje Raffaello bovenop en steek er nog een stukje aardbei in. Serveer de Raffaello toetjes direct of bewaar ze in de koelkast.







bottom of page