top of page
  • Rachida

Kaasbroodjes


Een super makkelijk en lekkere snack, bladerdeeg gevuld met kaas uit de oven!


Ideaal voor in de Ramadan tijdens de Iftar met een lekker kommetje soep.

Dit recept is zo eenvoudig dat je het ook prima samen met kinderen kunt maken!


Wat heb je nodig?


  • 10 vellen roomboter bladerdeeg

  • geraspte kaas

  • 1 opgeklopte ei


Bereidingswijze:


  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.


  • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.


  • Neem een plakje bladerdeeg en verdeel er wat geraspte kaas overheen.


  • Vouw het plakje bladerdeeg dicht en zorg ervoor dat je de randen goed aandrukt met een vork en snijd een paar sneetjes op de bovenkant van het bladerdeeg met een mesje en plaats de gevulde bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.


  • Smeer de broodjes in met los geklopte ei en strooi extra geraspte kaas overheen.


  • Bak de kaasbroodjes in de oven in 15 -20 min minuten goudbruin en gaar. De broodjes zijn goed als het bladerdeeg gaar is en de kaas binnenin helemaal is gesmolten.


  • Serveer de kaasbroodjes lekker warm met een kommetje soep!





bottom of page