top of page
Rachida

Bounty chocolade taart


Deze Bounty chocoladetaart van @lennaomrani is glutenvrij, lactosevrij, vegan en vrij van suikers. Lekker en super makkelijk om te maken. De taart wil je proeven!



Ingrediënten:

(24-26 cm)


Onderste laag:

  • 300 gr fijne havermout

  • snufje zout

  • 1 blik kokosmelk (400 ml)

  • 200 gr melkchocolade of puur (chocolate chips)

Bovenste laag:

  • 75 ml kokosmelk

  • 200 gr melkchocolade of puur (chocolate chips)


Bereidingswijze:

  • Smelt de chocolade in een pannetje, doe de kokosmelk erbij en giet het daarna in een kom. Voeg de havermout en snufje zout toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over de taartvorm en maak daarna de bovenste laag.


  • Smelt nogmaals chocolade met kokosmelk tot een dikke en romige massa en verdeel het over de onderste laag van de taart. Maak af met geraspte kokos. Zet de taart in de koelkast tot de taart stevig is geworden. Ik maak de taart de avond van tevoren. Zo kan de vulling een nachtje opstijven waardoor je zeker weet dat de taart stevig genoeg zal zijn. Snijd de taart in kleine puntjes!

Comments


bottom of page