• Rachida

Mango smoothie bowl


Met deze tropische smoothie bowl haal je het zonnetje in huis! Romig, licht zoet en heerlijk fris. Super lekker met pindakaas chocolade granola van @leannesbakery. Perfect als ontbijt of lunch. Let the sun shine!☀️🌴



Ingrediënten:

(3 personen)

  • 1 banaan

  • 2 mango's

  • 1 volle eetlepel pindakaas

  • 1 eetlepel honing

  • 300 ml kokosmelk

  • kokos snippers

  • granola


De kunst zit hem bij de bowls vooral in het versieren. Leg de toppings in leuke patronen en combineer mooie kleuren 🌈. En een smoothie bowl is een maaltijd, terwijl een normale smoothie alleen een drankje is!


Bereidingswijze:

  • Schil de banaan en de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd ze in stukjes. Bewaar een paar stukjes mango voor de garnering. Doe de mango samen met de banaan in een blender.


  • Voeg ook de kokosmelk, pindakaas en honing toe. Mix alles totdat je een gladde massa hebt. Verdeel de smoothie over de kommen. Leg daarop de mango stukjes. Strooi de granola en kokos snippers over de mango smoothie bowl en versier eventueel met nog meer fruit.